Kezelések és árak

Képes megszabadítani a régóta fennálló fájdalmaidtól

Regeneráló teljes testmasszázs

Időtartam – 60 perc
Kezelés ára – 11.000 ft

A regeneráló teljes testmasszázs egy gyógymasszázs alapú kezelés, ami képes megszabadítani a régóta fennálló fájdalmaidtól, legyen szó folyamatos vagy visszatérő hátfájásról, derékfájdalmakról vagy beállt nyakról. A kezelés során részletesen átmasszírozom az egész testet a fejbőrtől a lábujjakig. Az izmok és a sejtek oxigéndús vérhez jutnak, ami a méregtelenítő és sejtmegújító folyamatokat beindítja. A kezelés végén a kimozgatásokkal fejezem be a masszázs fogásait, különös figyelmet fordítva a fájdalmas területekre. A kezelések alatt különféle gyógykrémeket alkalmazok, amik hozzájárulnak az izomlazításhoz, vérkeringés serkentő és fájdalomcsillapító hatáshoz. Minden masszázst megelőz első alkalommal egy állapotfelmérés.

Az olajok hatóanyagai a masszázs során bekerülnek a véráramba, így segítik a kívánt hatás elérését

Aromaterápiás testmasszázs

Időtartam – 60 perc
Kezelés ára – 14.000 ft

A 60 perces aromaterápiás teljes testmasszázs egy kellemes, relaxációs kezelés, amely a 100% tisztaságú finom illatú illóolajok és a hagyományos masszázs előnyeit egyesíti.

Az illóolajok a bőrön keresztül felszívódnak, majd a vérkeringés útján eljutnak az egész testbe, ahol számos előnyös hatást fejtenek ki. Ezek táplálják, regenerálják a bőrt, míg a masszázs során alkalmazott lágy, hosszú, simító mozdulatok ellazítják az izmokat, javítják a vér- és nyirokkeringést, fokozzák az oxigénellátást. Az olajok hatóanyagai a masszázs során bekerülnek a véráramba, így segítik a kívánt hatás elérését. 

Az aromaterápiás masszázs számos előnnyel jár, és különösen ajánlott azoknak, akik szeretnék javítani az általános közérzetüket, csökkenteni a stresszt és a feszültséget, javítani az alvást és csökkenteni a fájdalmat. Emellett, segíthet javítani az immunrendszert és az általános egészséget is.

Megelőzésként sportolóknak is kiemelten javasolt. 

KOMPLEX MASSZÁZSTERÁPIA

Időtartam – 75 perc
Kezelés ára – 14000 ft

A komplex masszázsterápiában egy panaszos terület kezelése az állapotfelmérést követően mindig masszázzsal indul. A kezelés során a problémától függően alkalmazok: köpölyt, flosst és kinesio tapet. Ez a kezelés a régóta fennálló befeszült izmokra, mozgásterjedelem beszűkülésére, éjszaki zsibbadásokra, kisugárzó fájdalmakra, becsípődésekre, jelent azonnali fájdalomcsillapítást. Mindig kiegészítem mozgáskorrekciós feladatokkal, dinamikus erősítésekkel. Segítséget nyújthat a kezelés friss vagy régóta fennálló sérülések rehabilitációjában, mozgás beszűkülés esetén. Megelőzésként sportolóknak is kiemelten javasolt. 

Akár 400%-al javítja a helyi vér és nyirokáramlást

Köpölyözés

Időtartam – 45 perc
Kezelés ára – 10 000 ft

A köpöly elősegíti keringés javítását és káros anyagok eltávolítását. Szilikon harang segítségével vákuumot hozunk létre, ez megemeli a bőrt, vele együtt a bőr alatti szöveteket, és nagyon gyorsan, látványosan szedi fel a letapadásokat, oldja az izomcsomókat, feszüléseket, és akár 400%-al javítja a helyi vér-, nyirokáramlást. A köpölyözést minden esetben masszázs előzi meg, leginkább a mély izomzatot célzom meg. Ajánlom mozgáshiányos életmód, fizikai munkát végzőknek, sportolóknak merev izomzat esetén.

Serkentik az öngyógyító folyamatokat

REFLEXOLÓGIAI TALPMASSZÁZS

Időtartam – 45 perc
Kezelés ára – 10 000 ft

A talp reflexpontjait masszírozva minden szervünket el tudjuk érni, illetve minden szervünkre pozitív hatást tudunk gyakorolni. A talpmasszázs az egészségmegőrzés természetes módja, mely évezredek óta megtalálható a különböző népek kultúrájában. A szervezet öngyógyító erőit mozgósítja és az energiák szabad áramlását segíti, serkenti a vérkeringést és erősíti az immunrendszert a sok más jótékony hatása mellett.

Kifejezetten a hát és derékfájdalmak kezelésére jött létre

"Hát doktor" Speciális hátmasszázs

Időtartam – 60 perc
Kezelés ára – 11 000 ft

A „Doktor hát” kezelés kifejezetten a hát és derékfájdalmak kezelésére jött létre, de kiterjed a váll és nyak feszes, görcsös izmaiból adódó problémáira is. A masszázs azért speciális, mivel az erőteljesebb az egyedi technikákon alapuló simító mozdulatok ötvöződnek a hagyományos dörzsölő, gyúró technikákkal, amik egyszerre lazítják az izmot és szüntetik meg a fájdalmat. A hát panaszai a legtöbb esetben az állandó stressz, helytelen testtartás vagy sok cipekedés következtében alakulnak ki, mivel ezek az izomcsoportok terhelődnek a leggyorsabban, így az idő előrehaladtával kialakulhat a fájdalom. A kezelés kifejezetten ajánlott a rendszeresen ülőmunkát végző embereknek a fájdalom megszüntetésére, vagy megelőzésre. Minden masszázst megelőz első alkalommal egy állapotfelmérés.

Gyors és hatékony segítség húzódásokra, gerincfájdalmakra

Kinesio tape ragasztás állapotfelméréssel

Időtartam – 30 perc
Kezelés ára – 4000 ft

A kinesio tape a bőrhöz hasonló elasztikussággal rendelkezik, nem mereven rögzít, mint egy hétköznapi ragasztócsík. Speciális szálirányai és anyaga biztosítják a megfelelő hatást. A mozgásban nem akadályoz és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is engedi. Gyors és hatékony segítség húzódásokra, gerincfájdalmakra, különböző ízületi problémákra, gyulladáscsökkentésre és a vér- és nyirokkeringés fokozására is.